Ένα σύννεφο από ελαφρύ φύλλο που γίνεται στον ατμό και μία ντελικάτη κρέμα όλο γλύκα !!!Για το φύλλο 1 φλ. νερό150 γρ. μαργαρίνη1 φλ. αλεύρι 5 αυγά1 πρέζα αλάτι1 κ.γ baking powderΓια τη γέμιση 3 φλ. γάλα300 γρ. βούτυρο ¾ φλ. ζάχαρη2 κ.γ εκχύλισμα βανίλιας80 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 80 γρ κ.σ αλεύρι πατάτας (συνήθως όταν βλέπετε αλεύρι χωρίς γλουτένη είναι αλεύρι πατάτας)2 κρόκοι αυγώνΓια τη συναρμολόγηση -Ζάχαρη άχνηΓια το φύλλοΒράζουμε το νερό με τη μαργαρίνη. Αφαιρούμε τη κατσαρόλα από τη φωτιά και ανακατεύουμε πολύ καλά (κατά προτίμηση με ξύλινο κουτάλι), προσθέτουμε το αλεύρι.