ΥΛΙΚΑ7 αυγα χωρισμενα κροκους ασπραδια2κουπες ζαχαρη300γρ σιμιγδαλι χοντρο2 βανιλιες1κουτ γλ κανελα1κουτ γλ γαρυφαλλο1κουτ γλ κακαο σε σκονη1 κουπα καρυδια χοτροκομμεναΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ2 κουπες νερο3κουπες ζαχαρη1 κουτ σουπας γλυκοζη η σταγονες απο ενα λεμονι ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΧτυπαμε τους κροκους,προσθετουμε το σιμιγδαλι,τις βανιλιες,το γαρυφαλλο,την κανελα,το κακαο και τα καρυδια ανακατευουμε και χτυπαμε τα ασπραδια με την ζαχαρη σε ενα αλλο μπολ και στην συνεχεια ενσωματωνουμε τα δυο υλικα μαζι.Βουτυρωνουμ ενα ταψακι και αδειαζουμε το μειγμα μεσα.Ψηνουμε στους 175 βαθμους