Υλικά3 φλ.τσαγιού ινδοκάρυδο2 κ.σούπας αλεύρι1 φλ.τσαγιού ζάχαρη1 βανίλια2 κ.σούπας βούτυρο4 αβγά ελαφρά χτυπημέναΑνακατεύουμε το αλεύρι με την καρύδα.Ζεσταίνουμε το βούτυρο ελαφρά ρίχνουμε την ζάχαρη την βανίλια και τα αυγά χτυπημένα ανακατεύουμε .Ανακατεύουμε να γίνει ομοιόμορφο μείγμα με το αλεύρι καρύδα.Το αφήνουμε να κρυώσει καλά το βάζουμε μετά σε κορνέ και σε ένα ταψί με λαδόκολλα τα αριαδιάζουμε σε μικρή απόσταση.Τοποθετούμε κι από ένα κερασάκι γλυκό στην μέση .