Συνταγή και φωτογραφίες Χριστίνα ΣιδέρηΓια τη βάση1 πακέτο μπισκότα πτι μπερ100 γρ μαύρη ζάχαρη220 ml νερό30 ml λικέρ σοκολάταΓια τη κρέμα σοκολάτας1/2 λίτρο γάλα100 γρ. ζάχαρη60 γρ. αλεύρι2 αυγά ολόκληρα20 γρ. βούτυρο 50 γρ τριμμένη κουβερτούραΓια την επικάλυψη 1 φακελάκι corne στιγμής με γεύση βανίλια170 ml κρύο γάλα 30 ml λικέρ σοκολάτα2 κ.σ κακάο 2 κ.σ ξύσμα σοκολάταςΓια τη βάση Σε μία κατσαρόλα βράζουμε το νερό με τη ζάχαρη για λίγα λεπτά και φτιάχνουμε ένα σιρόπι. Αφήνουμε να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου και ρίχνουμε το λικέρ.