Με γλυκάκι σας αποχαιρετούμε για το Πάσχα! Και σιγά δηλαδή που δε θα βάζαμε γλυκό.Εκτός που μας αρέσει, σας κερνάω για τον καλό μου που τυχαίνει αυτό το χρόνο να έχει γενέθλια το Μ. Σάββατο. Είναι cheesecake που ψήνεται, χρειάζεται δηλαδή λίγο μεγαλύτερη προσπάθεια και προετοιμασία αλλά νομίζω πως αξίζει τον κόπο. Είναι νοστιμότατο και μπορεί να γίνει μια μέρα πριν. Στην πραγματικότητα είναι και καλύτερο αν μείνει.Η συνταγή της κρέμας είναι από αμερικάνικο περιοδικό με πολλές αλλαγές, με πιο σημαντική την μείωση της ποσότητας του τυριού.Η επικάλυψη είναι ένα πολύ νόστιμο σιρόπι σοκολάτας.