Brioche αφράτα | Εύκολα ψωμάκια μπριοςΕάν ψάχνετε συνταγή για τα πιο αφράτα ψωμάκια brioche δεν είστε μακριά! Σας διαμόρφωσα μια εύκολη συνταγή πατώντας στην κλασική για brioche χωρίς όμως όμως απαραίτητα τη χρήση μίξερ..Γίνονται πολύ εύκολα στο χέρι, ενώ μπορούν να καταψυχθούν και να χρησιμοποιηθούν σε δεύτερο χρόνο.Κατάλληλα για μπέργκερ, hot-dog, αλλά και γλυκά γεμίσματα. Και τώρα ας περάσουμε στη συνταγή..Υλικά για 25 mini brioche:200ml γάλα100 γρ. αγελαδινό βούτυρο ΟΧΙ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ ( χωρισμένο σε δύο μερίδες των 50γρ η κάθε μία)9γρ.