Βάση130 γρ. αλεύρι 30 γρ. κακάο 20 γρ. κορν φλάουρ 6 αυγά 170 γρ. ζάχαρηΣιρόπι 100 γρ. νερό 100 γρ. ζάχαρη 100 γρ. ΚιρςΣαντιγί 500 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά 50 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική 2 κ.σ. κιρς Κεράσια ή βύσσινα σε κονσέρβαΔιακόσμηση200 γρ. τρίμμα κουβερτούραςΒάση Κοσκινίζουμε το αλεύρι, το κακάο και το κορν φλάουρ. Χτυπάμε στο μίξερ τα αυγά με τη ζάχαρη έως ότου ασπρίσουν πολύ καλά και αφρατέψουν. Σταματάμε το μίξερ, προσθέτουμε σιγά-σιγά τα κοσκινισμένα υλικά και ανακατεύουμε. Αδειάζουμε το μείγμα σε μία βουτυρωμένη και αλευρωμένη φόρμα διαμέτρου 24 εκ.