Υλικά:
Για 4-6 άτομαΓια την Πάβλοβα5 μεγάλα ασπράδια αυγών, θερμοκρασία δωματίου για την μαρέγκα170 γραμμάρια ζάχαρη2 κουταλιές της σούπας καλαμποκάλευρο3/4 κουταλάκι του γλυκού λευκό ξύδι1 κουταλάκι του γλυκού βανίλιαΓια την σαντιγί600 γραμμάρια κρέμα γάλακτος με 35 % λιπαρά50 γραμμάρια ζάχαρη άχνηΓια την επικάλυψη1 συσκευασία κεράσια κονσέρβα120 γραμμάρια κουβερτούρα, κατά προτίμηση γλυκόπικρη1/2 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος 35 % λιπαρά1 κουταλάκι του γλυκού βούτυρο