Μικρά, τραγανά, άδεια μέσα, ούτε αλμυρά ούτε γλυκά και νόστιμα! Έτσι ακριβώς δεν πρέπει να είναι τα τέλεια σουδάκια; Ιδανικά για προφιτερόλ αν είναι στρογγυλά, για εκλέρ αν είναι μακρόστενα αλλά και γεμισμένα με αλμυρές νοστιμιές άσχετα από το σχήμα τους τα σουδάκια αυτά θα σας εκπλήξουν με την τραγανή τους υφή.Γίνονται πολύ εύκολα και γρήγορα και το μόνο που χρειάζεται είναι να αποφασίσουμε το σχήμα και το μέγεθός τους.Εξ άλλου, απόκριες έρχονται όλο και κάποιο πάρτυ θα κάνουμε, όλο και κάποιο κέρασμα θα χρειαστούμε! Το να γνωρίσουμε τη βασική τους ζύμη είναι πολύ χρήσιμο!