Bûche de Noël || ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ ΚΟΡΜΟΣ ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΚΑΣΤΑΝΟΊσως το πιο διάσημο επιδόρπιο μετά το γεύμα των Χριστουγέννων. Αγαπημένο γλυκό με καταγωγή Γαλλική με εκπλεπτυσμένη γεύση και ωραία εμφάνιση!Ο δικός μου όμως κορμός δεν χρειάζεται καθόλου ψήσιμο και συνδυάζει την υπέροχη κρέμα κάστανου με αφράτο κέικ σοκολάτας (εμπορίου), τον καφέ και την αφράτη μουςσοκολάτας. Γίνεται σε λίγο χρόνο και μπορεί να βγάλει μέχρι και 10 μερίδες! Η διαδικασία είναι απλή και το αποτέλεσμα εντυπωσιακό!Τα υλικά μας:500 γρ. έτοιμο κέικ σοκολάτας ή σπιτικόΓια την κρέμα κάστανου200 γρ.