Υλικά για τη ζύμη διαμ.24:220-230γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις40γρ. κακάο σκόνη άγλυκο150γρ. φυτική μαργαρίνη soft5-6 κουταλιές σούπας νερό παγωμένο1 κουταλιά σούπας γεμάτη ζάχαρηΜια πρέζα αλάτι 1 αυγό ελαφρά χτυπημένο για επάλειψη Υλικά για τη γέμιση:4 μήλα μεγάλα καθαρισμένα και κομμένα σε λεπτές φέτες5 κουταλιές σούπας κονιάκ110γρ. κουβερτούρα κομμένη σε μικρά κομμάτια1 κουταλιά σούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις½ κούπα τσαγιού ζάχαρη½ κουταλάκι γλυκού κανέλα σκόνηΕκτέλεση:1.Βάζουμε σε μια λεκανίτσα τη μαργαρίνη, το αλάτι, το κακάο, τη ζάχαρη και το αλεύρι.