Υλικά μερίδες 44 μπουτάκια κοτόπουλου5 κουτ.σούπας λάδι1 κρεμμύδι μεγαλο ψιλοκομμένο1/2 φλιτζ τσαγιού κρασί 1 καρότο τριμμένο στον τρίφτη1 ποτήρι νερού ζεστό νερό [εγώ διαλύω μέσα κι έναν κύβο κότας]1 δαφνόφυλλο2 κούπες τσαγιού ώριμες ντομάτες ψιλοτριμμένες1 κουταλιά σούπας πελτέαλάτι πιπέρι500 γραμ χυλοπίτες ΕκτέλεσηΒάζουμε το λάδι σε κατσαρόλα φαρδιά και τσιγαρίζουμε ελαφρώς τα μπουτάκια για 10 λεπτά.Τα βγάζουμε σε πιατέλα .Στο ίδιο λάδι και κατσαρόλα ρίχνουμε το κρεμμύδι και το καρότο σοτάρουμε για 5 λεπτά και προσθέτουμε μέσα τα μπουτάκια ξανά, το δαφνόφυλλο και σβήνουμε με το κρασί μαγε