Jump to Navigation

Χριστουγεννιάτικα Μπισκότα με Κακάο και Τζίντζερ

up
394 users have voted.

 Νόστιμα, τραγανά και μοσχοβολιστά μπισκοτάκια για σήμερα. Η συνταγή είναι αποτέλεσμα πειράματος πάνω στη περσινή μου συνταγή για Χριστουγεννιάτικα Μπισκοτάκια. Εχουν άρωμα αλλά και γεύση καραμέλας γάλακτος, με τζίντερ και σοκολάτα! Πως σας φαίνεται;Υλικά:125γρ. βούτυρο120γρ. μαύρη ζάχαρη1 κουταλιά σούπας γεμάτη γλυκόζη1αυγό ελαφρώς χτυπημένο2 κουταλιές σούπας γάλα2 κουταλιές σούπας κακάο σκόνη (άγλυκο)½ κουταλάκι γλυκού τζίντζερ σκόνη½ κουταλάκι γλυκού σόδα1 κουταλάκι γλυκού μπέικιν πάουντερΜια τσιμπιά αλάτι300γρ.

Διάβασε τη συνταγή στο eleniscooking.blogspot.com

Σχετικές συνταγές

Πουτίγκα εορταστική !

(amateurdecuisine.blogspot.gr)
up
2351 users have voted.
Παλαιά συνταγή Ωραίας Πουτίγκας !photosερασι τέχνηςΕδώ δεν πρόκειται γιά ένα Ελληνικό έδεσμα. Η πουτίγκα παραδοσιακά δεν ανήκει στην δική μας γαστρονομική κληρονομιά.Εγγλέζα,  Αυστραλιανή ή Αμερικανίδα, ίσως τροφή του Μεσαίωνα, που εξελίχθηκε μες στα χρόνια σε ωραίο γλύκισμα, έτσι κι αλλιώς είναι σπουδαία...

chatney δαμάσκηνο

(amateurdecuisine.blogspot.gr)
up
321 users have voted.
chatney- σαν το καλό κρασί, το chatney θέλει κι αυτό τον χρόνο του...-photosερασι τέχνηςΗ βασική ιδέα chatney, είναι ένα ανακάτεμα από φρούτα ή λαχανικά -ή και τα δύο μαζί-, στα οποία προσθέτουμε μπαχαρικά και ζάχαρη, τα βράζουμε μέσα σε ξύδι, ως να πάρουμε τελικά σε υφή μιά μαρμελάδα.Η μαρμελάδα αυτή, μάλλον γλυκόξινη, ταιριάζει πολύ καλά με τα λευκά κρέατα και τα πουλερικά,γιά παράδειγμα μπορούμ

Πουτίγκα με σάλτσα καραμέλας και καρύδια pecan.

(amateurdecuisine.blogspot.gr)
up
338 users have voted.
Little Sticky Toffee Pudding with Pecan Toffee Sauce η συνταγή  είναι από την φίλη μου   Φτερό στον άνεμοή αλλιώςtriantafylla !

ζεστό κρασί

(amateurdecuisine.blogspot.gr)
up
555 users have voted.
ζεστό κρασάκι- γιορτινό και χειμωνιάτικο ! - θα χρειαστούμε :75 ml κόκκινο κρασί (ένα κανονικό σε μέγεθος μπουκάλι) 180 γραμ.

πανεττόνε

(amateurdecuisine.blogspot.gr)
up
817 users have voted.
Πανεττόνε πειραματίστηκα γιά δεύτερη φορά με τα "pane di Toni"αυτήν τη φορά ακολούθησα διαφορετική συνταγή γιά τα panettone. μου φάνηκε ευκολώτερη και το αποτέλεσμα είναι σαφώς καλύτερο.σας περιγράφω ευθύς τη συνταγή, γιά την περίπτωση που θέλετε να δοκιμάσετε :πρώτα, βάζουμε 60 γραμ. μαύρες και 60 γραμ.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut