Jump to Navigation

Χοιρινή μπριζόλα μαριναρισμένη σε lime

up
59 users have voted.

Υλικά
2 μπριζόλες
1 lime
Πιπέρι, πάπρικα
1 κ.σ. ξύσμα λεμονιού
3 κ.σ. ηλιέλαιο
2 κ.σ. ηλιέλαιο για το ψήσιμο
Αλάτι
Εκτέλεση
Βάζουμε όλα τα υλικά εκτός από το αλάτι σε ένα μπολ προσέχοντας να καλυφτούν οι μπριζόλες από όλες τις πλευρές.
Τις αφήνουμε όλο το βράδυ στο ψυγείο.
Αφήνουμε σε θερμοκρασία δωματίου για 15 λεπτά πριν το ψήσιμο.
Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε λάδι. Όταν κάψει βάζουμε τις μπριζόλες.
Ψήνουμε από 2 λεπτά την κάθε πλευρά σε δυνατή θερμοκρασία. Χαμηλώνουμε και σκεπάζουμε με καπάκι.

Διάβασε τη συνταγή στο nostimesyntages.gr


Main menu 2

1 | by Dr. Radut