Χαλβάς με αλεύρι, μια συνταγή για παραδοσιακό Χαλβά σε ατομικές μερίδες που είναι ένα από τα πιο νόστιμα γλυκά. Για να τρώει η μάνα και του παιδιού να μην δίνει! Συνταγή: Μετράμε τα υλικά με το ίδιο ποτήρι των 200 ml! 2 ποτήρια αλεύρι,100 γρ βούτυρο,100 ml λάδι ελαφρύ,2 ποτήρια ζάχαρη,2 ποτήρια νερό,1 ποτήρι γάλα! Εκτέλεση: Βράζουμε πρώτα το σιρόπι για 1 λεπτό:ζάχαρη,νερό,γάλα! Βάζουμε το βούτυρο και το λάδι στο τηγάνι να ζεσταθούν! Ρίχνουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε μέχρι να πάρει χρώμα!