Jump to Navigation

ΦΤΙΑΧΝΩ ΦΡΕΣΚΑ ΣΠΙΤΙΚΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ ♦♦ LA PASTA ALL' UOVO

up
130 users have voted.
ΦΤΙΑΧΝΩ ΦΡΕΣΚΑ ΣΠΙΤΙΚΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑΤα φρέσκα ζυμαρικά, είναι ένα από τα must της ιταλικής κουζίνας. Πράγματι είναι άφθαστα σε γεύση και αναδεικνύουν τις σάλτσες και την γαρνιτούρα με την οποία θα τα συνοδέψετε. Δεν είναι καθόλου δύσκολο να τα φτιάξετε και μόνοι σας, και πραγματικά αξίζει τον κόπο να ασχοληθείτε. Αν διαθέτετε και την λεγόμενη "φυλλομηχανή", θα σας διευκολύνει πολύ να ανοίξετε το φύλλο στο σωστό πάχος. Οσοι παρακολουθείτε το laboratorio, έχετε δεί πως μέχρι στιγμής έχω φτιάξει πολλές φορές φρέσκα ζυμαρικά : λαζάνια, ραβιόλια κ.α.
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΑΛΑ ΜΕΞΙΚΑΝΑ // SPAGHETTI CON FAHITAS DI POLLO

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
278 users have voted.
 ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΑΛΑ ΜΕΞΙΚΑΝΑΜια μακαρονάδα με γεύση από μεξικάνικη κουζίνα!

PINCINELLE, ΣΠΙΤΙΚΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ // PINCINELLE CON ESUBERO DI PASTA MADRE

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
1872 users have voted.
 PINCINELLEΣΠΙΤΙΚΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ Σε περασμένες εποχές, όταν δεν υπήρχε αφθονία υλικών και όλα ήταν μετρημένα, οι νοικοκυρές επινοούσαν τρόπους για να αξιοποιήσουν ότι περίσσευε στην κουζίνα τους. Ακόμη και το ζυμαράκι που έμενε από την αρτοποίηση δεν πήγαινε ποτέ χαμένο γιατί τα μαγικά τους χέρια και η φαντασία τους το μετέτρεπε σε διάφορα νόστιμα εδέσματα!

ΤΙΜΠ'ΑΛΟ ΑΛΑ ΣΙΤΣΙΛΙΑΝΑ // TIMBALLO DI DITALI ALLA SICILIANA

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
756 users have voted.
ΤΙΜΠ'ΑΛΟ ΑΛΑ ΣΙΤΣΙΛΙΑΝΑΔιανύουμε ήδη την Μεγάλη Εβδομάδα και σήμερα θα σας προτείνω ένα εντυπωσιακό πιάτο ζυμαρικών, ιδανικό για να παρουσιαστεί σε ένα μεγάλο, γιορτινό τραπέζι.  Τιμπάλο στα ιταλικά σημαίνει τύμπανο, και η ονομασία αυτή δόθηκε στα φαγητά που ψήνονται μέσα σε σκεύος σχήματος κόλουρου κώνου και φυσικά διατηρούν αυτό το σχήμα όταν παρουσιάζονται στο τραπέζι.

ΝΟΥΝΤΛΣ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΕΣ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE // RAMEN CON PETTO DI POLLO E PEPERONI per i QUANTI MODI DI FARE E RIFARE

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
455 users have voted.
ΝΟΥΝΤΛΣ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΕΣγια τους QUANTI MODI DI FARE E RIFAREΕφτασε ήδη και η δεύτερη Κυριακή του Σεπτέμβρη και ήρθε η ώρα να δοκιμάσουμε ακόμη μία συνταγή από το εκλεκτό μενού των Quanti Modi di Fare e Rifare ... Αρώματα Άπω Ανατολής για σήμερα, αφού είναι η σειρά να δοκιμάσουμε ακόμη μια συνταγή από την ιαπωνική κουζίνα.

ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΧΥΛΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ // CONCHIGLIONI RIPIENI

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
861 users have voted.
ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΧΥΛΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟConchiglioni, δηλαδή μεγάλα κοχύλια, ένα είδος ζυμαρικού μάλλον δυσεύρετο στην Ελλάδα.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut