Φλογέρες με ζαμπόν και τυρί... Δεν θα μείνει ούτε ψίχουλο !!!!!Υλικά1 ποτ γάλα χλιαρό2 κ.σ γιαούρτι1/2 ποτ ελαιολαδο1 φακ μαγια1 κ.γ αλάτι1/2 Κ.γ ζάχαρη500-550 γρ φαρίνα κοκκινη1 ασπαδι αυγου ( ο κρόκος για το αλλειμα)Τυρι Γκούντα τριμμενηΓαλοπούλα η ζαμπόν σε κομμάτια ότι θέλετε !3-4 κ σ σάλτσα ντομάτας ( εγώ έβαλα σπιτικη)ΕκτέλεσηΒάζω το γάλα με την μαγιά την ζάχαρη και το γιαούρτι και ανακατέυω καλά αφήνω σκεπασμένο 10 λεπτά να ενεργοποιηθεί η μαγιά. Μετά προσθέτω το λάδι το αυγό ανακατέυω και αρχι ζω να προσθέτω την φαρίνα και το αλάτι ζυμώνοντας μέχρι να έχω ένα εύπλαστο ζυμαράκι.