ΥΛΙΚΑ 3/4 κούπας ελαιόλαδο ελαφρύ ή σπορέλαιο 2 κούπες νισεστέ ή κορν φλάουρ 3 κούπες ζάχαρη 4 κούπες νερό 1 κούπα ζάχαρη για την καραμέλα 1 κούπα αμύγδαλα ψημένα στους 180 για 8 λεπτά λίγη ζάχαρη για το πασπάλισμα ΕΚΤΕΛΕΣΗ Ανακατεύω σε ένα μπολ τις 3 κούπες ζάχαρη,το νερό,το λάδι και το νισεστέ.Τα αφήνω στην άκρη.Σε κατσαρόλα μεγάλη,ρίχνω λίγο λίγο τη ζάχαρη να γίνει καραμέλα.Δηλ.ρίχνω πρώτα λίγη και όταν λιώσει ρίχνω άλλη λίγη.Και συνεχίζω έτσι μέχρι να λιώσει όλη και να σκουρήνει το χρώμα της.Προσθέτω το μίγμα με το νισεστέ και ανακατεύω συνέχεια μέχρι να δέσει όλο το μίγμα και να ξε