Jump to Navigation

Τυροπιτάκια παραδοσιακά !!!

up
68 users have voted.
Και δεν σταματάς στο  ένα με τίποτα !!! Παραδοσιακά Μακεδονίας !!Υλικά     450 ml λευκό κρασί    450 ml ηλιέλαιο    15 γρ. αλάτι    45 γρ. ζάχαρη    10 γρ. μαγιά    1 κ. 100 γρ. αλέυρι μαλακό    ½ κουτ. σούπας μπέικιν πάουντερ    νερό (όσο πάρει)    Γέμιση     250 γρ. φέτα    125 γρ. κίτρινο τυρί τριμμένο    2 αβγά    λίγο πιπέρι    λίγο μοσχοκάρυδο τριμμένο    λίγο σουσάμιΕκτέλεσηΣε μια μεγάλη γαβάθα, ρίχνουμε το αλεύρι, προσθέτουμε το λάδι, το κρασί, το αλάτι, τη ζάχαρη, τη μαγιά, το μπέικιν πάουντερ Ρίχνουμε και τα δυο αβγά, τα τυριά, το πιπέρι και το μοσχοκάρυδο.
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Το πιο εύκολο και αφράτο σπιτικό ψωμί του ΤΟΣΤ!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
1 user has voted.
ΣΥΝΤΑΓΗ για Αφράτο Ψωμί του ΤΟΣΤ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ!!!Συνταγή για το πιο εύκολο και αφράτο σπιτικό ψωμί του ΤΟΣΤ! Δε θα χρειαστεί να αγοράσετε ξανά από έξω!Υλικά:540 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.3 κ.σ. ζάχαρη1,5 κ.γ. αλάτι170 γρ. γάλα, κρύο180 γρ. νερό75 γρ. ηλιέλαιο14 γρ.

Τηγανοψωμα!!! Δοκιμάστε τα!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
88 users have voted.
Τηγανοψωμα!!! Μία συνταγή με πολύ μεράκι!!

Από τα ωραιότερα τηγανόψωμα παραδοσιακά Κύμης !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
143 users have voted.
  Απο τα ωραιότερα τηγανόψωμα παραδοσιακά Κύμης !!!ΥΛΙΚΑ1 κιλό αλεύρι μισό σταρένιο κ μισό για όλες τις χρήσεις1 φακελάκι μαγιάλίγο αλάτι2 κουταλιές λάδι1 ποτήρι νερό-Θα δείτε μπορεί να χρειαστείτε λίγο ακόμα νερό να μην είναι ούτε πολύ μαλακιά η ζύμη να μην κολλάει στα χέρια ούτε πολύ σκληρή.ΕΚΤΕΛΕΣΗΔιαλύουμε την μαγιά σε λίγο χλιαρό νερό σε μιά λεκάνη ,κ μετά ρίχνουμε το λάδι το αλεύρι το αλάτι

Ψωμάκια Μπριός βαμβάκι !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
149 users have voted.
Τέτοια ψωμάκια Μπριός βαμβάκι δεν έχετε ξανακάνει!Τόσο μαλακά που θα τα φτιάχνετε συνεχώς !!!δόση για13 με 14 τεμάχια         ΥΛΙΚΑ880 γρ.αλευρι για τσουρέκι ΜΑΝΝΑ ΚΕΡΑΜΑΡΗ180 γρ.γαλα χλιαρό200 νερό χλιαρό1,5 φακελάκι ξηρής μαγιάς2 αυγά σε θερμοκρασία δωματίου70 γρ.ζαχαρη18 γρ.αλατι100 γρ.βουτυρο ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΎΡΝΟ ΨΗΣΙΜΟ ΣΕ ΛΑΔΌΚΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΣΤΟΥΣ 190 ΒΑΜΟΥΣ ΓΙΑ 20 ΛΕΠΤΆΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Τηγανόψωμα!!!Χωρίς τηγάνι χωρίς λάδια !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
179 users have voted.
Ξεκινάμε την νέα σχολική χρονιά με Τηγανόψωμα!!!Χωρίς τηγάνι χωρίς λάδια !!!


Main menu 2

1 | by Dr. Radut