Για την ζύμη:μισό κιλό αλευρι για όλες τις χρήσεις,1 κουταλάκι του γλυκού κοφτό αλάτι,1 κουταλιά ζαχαρη,4 κουταλιες ελαιόλαδο,νερό όσο πάρει για να γίνει μια λεία και εύπλαστη ζύμη.Για την γέμιση:200γρ φέτα,100γρ ανθότυρο,100γρ κεφαλογραβιέρα,1 αυγό και πιπέρι (όσο θέλετε, εμείς βάζουμε μπόλικο για να γίνει πικάντικο).Τα βάζουμε στο μουλτι να γίνει αλοιφή.Ανοίγουμε την ζύμη, γεμίζουμε και τηγανίζουμε για λίγο μέχρι να χρυσαφίσουν. ΑπόΝαταλία Μουρατίδου Οι Προκομένες/οι - Συνταγές