Υλικά για δύο τσουρέκια:200 γρμ. γάλα70 γρμ. φρέσκο χυμό πορτοκάλι4 αυγά240 γρμ. ζάχαρη1 κουτ. γλ. μαχλέπι140 γρμ. βούτυρο αγελάδος800 γρμ. αλεύρι σκληρό 60 γρμ. μαγιά μπύραςξύσμα από ένα πορτοκάλιΥλικά για τη γέμιση πραλίνας φουντουκιού:120 γρμ. κουβερτούρα τεμαχισμένη200 γρμ. πραλίνα φουντουκιού 100 γρμ. φουντούκια χοντροκομμένα4 κουτ. σ. γάλα Για την επικάλυψη (γλάσο):200 γρμ. σοκολάτα κουβερτούρα 55 % κακάο τεμαχισμένη130 γρμ. κρέμα γάλακτος 35 % λιπαρά1 κουτ. σ. μέλιλευκή κουβερτούρα λιωμένη Εκτέλεση γλάσου:Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε την κρέμα γάλακτος, και την ζεσταίνουμε καλά να κάψει.