Υλικά για 50 τρουφάκια600 γραμμάρια λευκή σοκολάτα ψιλοκομμένη 2 φλιτζάνια ινδική καρύδα τριμμένη ½ φλιτζάνι κρέμα γάλακτος 1 λεμόνι (θα χρησιμοποιήσουμε το ξύσμα του) 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο Εκτέλεση Αφού ψιλοκόψουμε τη λευκή σοκολάτα,τη βάζουμε σε μπεν μαρί και τη λιώνουμε. Προσθέτουμε 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο, ½ φλιτζάνι κρέμα γάλακτος και το ξύσμα τoυ λεμονιού και ανακατεύουμε καλά. Στη συνέχεια βάζουμε το μίγμα στο ψυγείο και το αφήνουμε για 3-4 ώρες ώστε να σφίξει.