ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ Υλικά1 πακέτο φύλλο κρούστας [όχι για πίτες ]2 κούπες τυρί φέτα τριμμένη με το χέρι3 αυγά5 κουταλιές τις σούπας ελαιόλαδο 3 κούπες τραχανά σιταρένιο γλυκό1 κύβο Κνορ κότας [προαιρετικό ]αλάτιπιπέριΟδηγίεςΒάζουμε νερό στην κατσαρόλα με το λάδι και τον κύβο και μόλις αρχίσει να βράζει ρίχνουμε τον τραχανά .Σιγοβράζουμε μέχρι να λιωσει το σιτάρι και να δούμε ότι χύλωσε περίπου 40 λεπτά.Τον αποσύρουμε α[ό την φωτιά και αφήνουμε να κρυώσει .Μόλις κρυώσει ρίχνουμε μέσα τα αυγά την φέτα και το πιπέρι και ανακατεύουμε καλά,Λαδώνουμε το ταψάκ