Ραβανί αφράτο κ πεντανόστιμο!!!Το ραβανί είναι από τα αγαπημένα γλυκά. Το έχω φτιάξει κατά καιρούς με διάφορες συνταγές. Αυτή όμως είναι μια συνταγή που νομίζω ότι είναι από τις πολύ επιτυχημένες. Η καρύδα είναι προαιρετική για όσους δεν την θέλουν.
Κέικ μαρμπρέ νηστίσιμο !!! Υλικά2 φλιτζάνια τσαγιού φρέσκο χυμό πορτοκαλιού (400 ml )2 φλιτζάνια ζάχαρη (380 γρ)1 φλιτζάνι ηλιέλαιο ( 170 ml)4 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις ( 450 γρ)3 κουταλάκια γλυκου μπέικιν3 βανίλιες3 κγ κακάο ΕκτέλεσηΧτυπάμε για λίγα λεπτά τη ζάχαρη, το χυμό και το ηλιέλαιο με έναν αυγοδάρτη.
Αν αυτή η Σοκολατόπιτα δεν αξίζει βραβείο Νοστιμιάς πραγματικά δεν ξέρω τι να πω!!Για εμένα η Ωραιότερη η πιο ζουμερή και πιο Αφράτη Σοκολατόπιτα που έχω φτιάξει, σούπερ Σιροπιασμένη με το Γλάσο Σοκολάτας, και πραγματικά πολύ οικονομική για την ποσότητα που βγαίνει. Την έχω φτιάξει 3 φορές ήδη και όλοι ζητάνε και δεύτερο και τρίτο κομμάτι!!Η Ωραιότερη Ζουμερή Σοκολατόπιτα του Ονείρου!!