Yλικά250 γραμμ. φυτική σαντιγί 400 γραμμ. ζαχαρούχο γάλα 410 γραμμ. γάλα εβαπορέ 1 βανίλια ΕκτέλεσηΒάζουμε στο μίξερ την φυτική συνταγή και την χτυπάμε μέχρι να αφρατέψει και να φουσκώσει σε δυνατή ταχύτητα τουλάχιστον για 5 λεπτά,Σιγά σιγά και χωρίς να σταματήσουμε το μίξερ προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα .Σιγά σιγά και πάλι χωρίς να σταματήσουμε το μίξερ αλλά με χαμηλή ταχύτητα προσθέτουμε και το εβαπορέ γάλα και την βανίλια.Βάζουμε το παγωτό δε πλαστικό δοχείο να κλείνει καλά ,κι ακόμα καλύτερα σε σιδερένιο δοχείο ,πάνα κλειστό καλά και το βάζουμε στη κατάψυξη για 1 ώρα,Το βγάζουμε