Φτιάξτε δυό τρία καρβελάκια είναι πεντανόστιμο και μυρωδάτο !!!Υλικά1καρβελάκι χωριάτικο1 κούπα τσαγιού τυρί μοτσαρέλα1/2 κούπα τσαγιού γκούντα125 γραμ βούτυρο -έβαλα χωριό με γιαούρτι εδώ -1 ψλοκομμένο κρεμμυδάκι φρέσκο3 σκελίδες σκόρδο τριμμένο στο ψιλό του τρίφτηΧαρτί ψησίματος φούρνουλίγο θυμάρι. Κόβουμε το καρβελάκι σε τετράγωνα όπως το βλέπετε χωρίς να φτάσετε μέχρι κάτω και να χωρίσει.Βάζουμε το βούτυρο σε τηγανάκι μαζί με τις λιωμένες σκελίδες σκόρδο να λιώσει και να γίνει σαν κρέμα . Ακουμπάμε το καρβελάκι επάνω σε ένα μεγάλο κομμάτι χαρτί ψησίματος.Ανοίγουμε με προσοχή μην μας σπάσει