Για τη βάση60 γρ. Λευκό αμύγδαλο70 γρ. Φιστίκι Αιγίνης50 γρ. Άχνη70 κουβερτούρα50 κρέμα γάλακτος10 γρ. Κορν φλάουρ60 γρ. ΑσπράδιΧτυπάω στο μπλέντερ το αμύγδαλο, το φιστίκι και την άχνη. Προσθέτω το κορν φλάουρ. Ρίχνω το ασπράδι χωρίς να το χτυπήσω και ανακατεύω. Λιώνω τη σοκολάτα μαζί με τη κρέμα και αδειάζω στο πρώτο μείγμα. Αδειάζω σε 2 τσέρκια 20αρια και ψήνω στους 170´ για 10-12´.Για τη μους250 γρ. Γάλα πολύ ζεστό500 γρ. Κουβερτούρα ψιλοκομμένη400 κρέμα γάλακτος χτυπημένη σε παχύρρευστη μορφή.Ξύσμα από ένα πορτοκάλι50 γρ.