Jump to Navigation

Τούρτα με με δύο γεύσεις...

up
89 users have voted.

Η διπλή τούρτα των γενεθλίων του Τante Kiki έχει σειρά για σήμερα αν και ήταν προγραμματισμένη κάποιο άλλο γλυκό για ανακύκλωση των κουραμπιέδων. Επειδή όμως η τούρτα σας άρεσε πολύ αποφάσισα να σας δώσω σήμερα τη συνταγή της.

Η συγκεκριμένη τούρτα μοιράστηκε σε δύο μέρη για τον πολύ απλό λόγο ότι  δεν ήθελαν όλοι την ίδια γεύση κι εγώ τις ήθελα και τις δυό!!!!!!! Οκ, είμαι... λιχούδα!!! 

Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

"Τιραμισού" με κόκκινα φρούτα και κρέμα μασκαρπόνε στρατσιατέλα

(tantekiki.blogspot.gr)
up
5 users have voted.
Ένα τιραμισού διαφορετικό από τα συνηθισμένα λίγο πιο φρουτένιο και κατακόκκινο, έτσι για να ταιριάζει με το χρώμα της αγάπης, σου παρουσιάζω αυτή τη φορά. Ένα τιραμισού που δεν είναι άγνωστο αλλά που είναι εξαιρετικά νόστιμο.Δεν θα πω πολλά γι αυτή την τουρτίτσα! Θα πω μόνον ότι αξίζει να τη δοκιμάσεις γιατί έχει μιαν υπέροχα αφράτη κρέμα με μασκαρπόνε, τριμμένη σοκολάτα και κρέμα γάλακτος.

Χριστουγεννιάτικες μπάρες με αλμυρά crackers, καραμέλα και σοκολάτα

(tantekiki.blogspot.gr)
up
114 users have voted.
Μήνες τώρα, τριγυρνώντας στις διάφορες ξένες ιστοσελίδες έβλεπα αυτές τις σοκολατοκαραμελένιες μπάρες με βάση τα αλμυρά κρακεράκια και είχαν καρφωθεί στο μυαλό μου.

Τιραμισού στρατσιατέλα στο πεντάλεπτο (χωρίς αυγά)

(tantekiki.blogspot.gr)
up
608 users have voted.
Πόσοι είναι αυτοί που δεν αγαπούν το τιραμισού; Ένα γλυκό που μπορεί να γίνει σε διάφορες εκδοχές, από το κλασσικό ιταλικό και αυθεντικό μέχρι το πιο απλό και, ανάλογα με τα υλικά πιο οικονομικό, αλλά ωστόσο ποτέ δεν χάνει την απίστευτη νοστιμιά του.Για σήμερα, θα σου προτείνω μια απλή, χωρίς αυγά, με τυρί κρέμα αντί μασκαρπόνε αλλά λίγο διαφορετική.

Οι λουκουμάδες του Βενετσιάνικου καρναβαλιού

(tantekiki.blogspot.gr)
up
351 users have voted.
Αυτή είναι η αγαπημένη μου εβδομάδα! Κι αν με ρωτήσεις γιατί θα σου απαντήσω γιατί είναι η εβδομάδα της Τυρινής που έχουν την τιμητική τους τα γαλακτοκομικά προϊόντα που τόσο αγαπώ! Έτσι σήμερα θα την τιμήσω με μια διαφορετική συνταγή...


Main menu 2

1 | by Dr. Radut