ΤΟΥΡΤΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ!Υλικά για το παντεσπάνι:5 αυγά125 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική100 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις70 γρ. αμύγδαλο σκόνηΕκτέλεση για το παντεσπάνιΧτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη να ασπρίσουν και να φουσκώσουν. Προσθέτουμε το αλεύρι και το αμύγδαλο και ανακατεύουμε απαλά με μια μαριζ. Αδειάζουμε σε ταψάκι βουτυρωμένο και στρωμένο με λαδόκολλα και ψήνουμε για 20 λεπτά στους 170 βαθμούς. Αφήνουμε να κρυώσει πολύ καλά και κόβουμε σε 3 δίσκους.Υλικά για την κρέμα:350 ml γάλα150 ml κρέμα γάλακτος80 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική40 γρ.