Υλικά για παντεσπάνι4 φλυτζάνια του καφέ φαρίνα 4 φλυτζάνια του καφέ ζάχαρη2 1/2 κουταλιές της σούπας κακάο5 αυγάΕκτέλεσηΧτυπάμε τα αυγά τη ζάχαρη και το αλεύρι και στο τέλος το κακάο.Κρέμα:1 τυρί Φιλαδέλφεια1 κρέμα γάλακτος500 γρ1 ποτήρι του νερού Ζάχαρη άχνη1κρόκο αυγούΣιρόπι:2 1/2 φλ.καφέ νερό χλιαρό2 κουταλάκια νέας καφέ η εσπρέσο3 κουταλάκια κονιάκΕκτέλεση Ψήνουμε το παντεσπάνι και το κόβουμε στη μέση,Βάζουμε το μισό παντεσπάνι από κάτωΤο ραντίζουμε με το μισό σιρόπι.Στη συνέχεια στρώνουμε τη μισή κρέμα και μετά βάζουμε τα άλλο μισό παντεσπάνι ραντίζουμε και το άλλο παντεσπάνι