Υλικά ½ κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 φακελάκι ξερή μαγιά 2 κ.σ. ξύδι 2 κ.σ. λάδι 1 ½ κούπα χλιαρό νερό Αλάτι ½ κιλό φέτα σε τρίμματα Ελαιόλαδο για το τηγάνισμαΕκτέλεση Ζυμώνουμε στο μίξερ –ή πολύ καλά με τα χέρια- τα πρώτα 6 υλικά, ώσπου να έχουμε μια ζύμη εύπλαστη που να μην κολλάει στα τοιχώματα του κάδου. Τη σκεπάζουμε με μεμβράνη και την αφήνουμε εκτός ψυγείου για 20 λεπτά. Παίρνουμε κομμάτια ζύμης, στο μέγεθος που επιθυμούμε και σε καλά αλευρωμένη επιφάνεια, ανοίγουμε με πλάστη το φυλλαράκι μας.