Υλικά:
Για 2-4 άτομα16 μεγάλα χτένια (περίπου 1 1/2 κιλό)1 κρεμμύδι φρέσκο κομμένο σε φέτες (λευκό και πράσινο μέρος τα κρατάμε χωριστά)1/2 κιλό φασολάκια πράσινα2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένη (περίπου 1 κουταλάκι του γλυκού)2 κουταλιές της σούπας χαμηλή περιεκτικότητα σάλτσα σόγιας1 κουταλιά της σούπας βαλσαμικό ξίδι3 κουταλάκια του γλυκού ζάχαρη1/2 κουταλάκι του γλυκού κορνφλάουρ1 κουταλιά της σούπας σησαμέλαιο1/8 κουταλάκι κόκκινο πιπέρι1 κουταλάκι του γλυκού ηλιέλαιο 1/8 κουταλάκι μαύρο πιπέρι