Εφέτος η κόρη μου τα γενέθλιά της τα γιόρτασε μαζί μας στην Ελλάδα. Ανέλαβε την κουζίνα και πήρε από όλους συγχαρητήρια για τις συνταγές της. Τα μπιφτέκια που έφτιαξε τα είχε φάει κάποτε σε μια πολύ καλή ταβέρνα και βρήκε την ευκαιρία να μας εντυπωσιάσει με την τέλεια γεύση τους. Τα συνόδεψε με μια σάλτσα από τυρί ροκφόρ και κρέμα γάλακτος. Ήθελε να τη φτιάξει με τυρί stilton, αλλά δεν το βρήκαμε στα μεγάλα Σούπερ Μάρκετ.Τα υλικά μας:1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο1 μέτριο κρεμμύδι τριμμένο1 κούπα φρυγανιά τριμμένη4 κουταλιές σ.