αλεύρι 380 γρ.βούτυρο 150 γρ.ζάχαρη 50 γρ.αβγό 1ζαχαρούχο γάλα 2 κουτιάσαντυγί 300 γρ.μπανάνες 4Βάλτε τα υλικά της ζύμης στο μίξερ και ζυμώστε μέχρι να γίνει μία ζύμη που θα ξεκολλάει από τα τοιχώματα του μπώλ. Τυλίξτε την με σελοφάν και βάλτε στο ψυγείο για 30' λεπτά.Ανοίξτε με τον πλάστη ένα λεπτό στρογγυλό φύλλο με διαμέτρο όσο η φόρμα της τάρτας που θα χρησιμοποιήσετε. Απλώστε το φύλλο σε βουτυρωμένη φόρμα τάρτας, πιέζοντας το στα τοιχώματα και κόβοντας το φύλλο που εξέχει.Κάντε τρύπες στην επιφάνεια της τάρτας.