Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Μια νόστιμη και διαφορετική συνταγή, με καταγωγή από την αγαπημένη Ιταλία, σας προτείνω σήμερα. Ξέρω το μυαλό σας πηγαίνει αμέσως στα ζυμαρικά ή στα νιόκι αλλά όχι... σήμερα θα σας ταξιδέψω στον ιταλικό κόσμο των ...αυγών. :))Η στράτα, είναι κάτι ανάμεσα σε ομελέτα και ψευτοσουφλέ, με κυρίαρχο συνδετικό υλικό τα αυγά όπου μπορούμε να εφαρμόσουμε αυτό που ονομάζουμε "οικιακή οικονομία" μια και χρησιμοποιούμε περισσεύματα άλλων πιάτων.Φυσικά, ένα τόσο νόστιμο και εύκολο πιάτο δεν γίνεται μόνον με περισσεύματα αλλά με ό,τι υλικά θέλουμε.