YΛΙΚΑ1 κιλό σπανάκι1 ματσάκι άνηθο1 ματσάκι μάραθο8 κρεμμυδάκια φρέσκα1κρεμμύδι ξερό200 γραμμάρια φέτα3 αυγάαλάτι-πιπέρι1/2 φλυτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο1 φλιτζανάκι του καφέ ρύζι Καρολίνα ,η γλασέ7 φύλα κρούστας ΕΚΤΕΛΕΣΗΚαθαρίζουμε το σπανάκι και το πλένουμε πολύ καλά.Το στείβουμε με τα χέρια καλά και το τοποθετούμε στην κατσαρόλα ,ανάβουμε το μάτι της κουζίνας βάζουμε επάνω την κατσαρόλα και μαγειρεύουμε μέχρι να πιεί όλα τα υγρά του που θα βγάλει ,αμέσως αποσύρουμε την κατσαρόλα από την φωτιά προσθέτουμε 6-7 κουταλιές ελαιόλαδο ,προσθέτουμε και τα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα φρέσκα και ξερό κ