Υλικά:
Για 4-6 άτομα1 χταπόδι περίπου ένα κιλό500 γραμμάρια σπαγγέτι¼ φλυτζανιού ελαιόλαδο1 δαφνόφυλλο1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο1 συσκευασία ντοματάκια κον κασέ2-3 κόκκους μπαχάρι1 φλιτζάνι του τσαγιού λευκό ξηρό κρασί1 πρέζα ζάχαρηΦρεσκοτριμμένο πιπέρι
Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι σε χαμηλή φωτιά έως ότου γίνει διάφανο, χωρίς όμως να πάρει χρώμα.
Απαιτούμενος χρόνος:
50 λεπτά
Βαθμός δυσκολίας: