Υλικά:
Για 2-4 άτομα2 κλωνάρια σέλερι κομμένα σε λεπτές φέτες500 γραμμάρια χόρτα ( ζωχοί ή σέσκουλα ή λάπατα) καθαρισμένα και χοντροκομμένα1.600 ml ζωμός λαχανικών2 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες2 μέτρια καρότα κομμένα σε ροδέλες1 μάτσο καυκαλήθρες κομμένες (χωρίς τα χοντρά κοτσάνια)2 φλιτζάνια τσαγιού μπουκετάκια μπορόκολο κομμένο σε μικρά κομμάτια2 ξερά κρεμμύδια κομμένα σε ψιλά καρέ1 μέτρια πατάτα κομμένη σε κομμάτια200 γραμμάρια κατίκι80 ml ελαιόλαδοαλάτιφρεσκοτριμμένο πιπέρι