Υλικά
1 πακέτο πέννες, μισοβρασμένες
1 παριζάκι κομμένο σε κυβάκια
1 φλιτζ.τσ. γκούντα ή ρεγκάτο τριμμένο
1 μεγάλη σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
2 αυγά
1 φλιτζ.τσ. γάλα
αλάτι-πιπέρι
μαργαρίνη
Eκτέλεση
Σε ένα πυρέξ που έχουμε αλείψει λίγη μαργαρίνη στρώνουμε το 1/3 της ποσότητας των ζυμαρικών.
Πασπαλίζουμε τη μισή ποσότητα παριζάκι, τη μισή δόση τυριού και λίγο από το σκόρδο.
Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία μέχρι να τελειώσουν τα υλικά.
Χτυπάμε σε ένα μπολ τα αυγά μαζί με το γάλα και το αλατοπίπερο και περιχύνουμε τα ζυμαρικά μας.