Υλικά:
Για 6-8 άτομαΓια την πορτοκαλόπιτα2 πορτοκάλια1 ½ κεσαδάκι γιαούρτι250 γραμμάρια λιωμμένη κουβερτούρα2 κουταλάκια του γλυκού μπέκιν παόυντερ1 βανίλα5 αυγά1 κουταλιά της σούπας βούτυρο λιωμένο2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη1 ½ φλιτζάνι τσαγιού λάδι2 κουταλιές της σούπας κονιάκ1 πρέζα αλάτι Για το σιρόπι2 ζουμερά πορτοκάλια (θα χρησιμοποιήσουμε το χυμό τους)1 πορτοκάλι (από το οποίο θα πάρουμε το ξύσμα του)1 ½ φλιτζάνι τσαγιού νερό1 ½ φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη
Δοκιμάστε μια νέα παραλλαγή στο αγαπημένο σας γλυκό με σοκολάτα