Συνταγή 200 γρ.βούτυρο 1πακέτο τριμμένα μπισκότα 2 κ σούπας κακάο 200γρ αμυγδαλόψυχα χονδροκομμένη 100γρ.κουβερτούρα 1κ.σούπας κονιάκ Οδηγίες Λιώνω σε Μπεν μαρι την κουβερτούρα μαζί με το βούτυρο. Μόλις λίγο κρυώσει ρίχνω το μπισκότο το κονιάκ την ζάχαρη το κακάο και την αμυγδαλόψυχα. Ανακατεύουμε και μετά με ένα κουτάλι σούπας γεμίζουμε χάρτινες θήκες. Τα βάζουμε στο ψυγείο.Αν θέλουμε όταν σερβίρουμε ρίχνουμε επάνω λίγο αχνη με λίγο κακάο.Συνταγή Καίτη Κοκ Η πολίτικη κουζίνα της Σπυριδούλας