ΣΙΡΟΠΙ ΑΠΟ ΦΛΟΥΔΕΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥΑυτο το σιροπι πορτοκαλιου πρεπει να ομολογησω οτι μου προεκυψε κατα λαθος, καθως ετοιμαζα ζαχαρωμενες φλουδες πορτοκαλιου. Καθως φτιαχνω αρκετα γλυκα, χρειαζομαι μονιμα διαφορα αρωματικα και σιγουρα προτιμω ειτε μπαχαρικα ειτε φυσικα αρωματα; ετσι χρησιμοποιω τις φλουδες απ'ολα τα εσπεριδοειδη, τα οποια φυσικα διαλεγω να ειναι ακερωτα. Μαλιστα, τα τελευταια 2 χρονια φροντιζω να αγοραζω παντα ακερωτα λεμονια και πορτοκαλια, ενω με τα μανταρινια καλυπτομαι απο την δικια μας παραγωγη.