Ενα από τα πιό ωραία αλλα ακριβά σιροπιαστά γλυκά. Το φτιάχνουμε μόνοι μας και είναι πολύ πιο οικονομικό .!!ΥΛΙΚΑ 1 συσκευασία φύλλο Βηρυτού 200 γρ. φιστίκια Αιγίνης200 γραμ καρύδι 1+ 1/2 φλυτζάνι βούτυρο απλό ή . βούτυρο γάλακτος 2 κουτ σούπας ζάχαρη Για το σιρόπι 500 γρ. ζάχαρη 300 γρ. νερό [1 ποτήρι νερού ] λίγο κανέλα, γαρίφαλολεμόνι [χυμός ] ΕκτέλεσηΑλέθουμε το καρύδι, το φιστίκι και τη ζάχαρη. Στρώνουμε ένα φύλλο κρούστας σε πάγκο και το βουτυρώνουμε καλά. Απλώνουμε 2 κ.σ. γέμιση σε όλη την επιφάνεια του φύλλου, 2 εκ.