Υλικά:
Για 4- 6 άτομα2 φλιτζάνια φακές2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες2 φύλλα δάφνης1/2 κουταλιά της σούπας μουστάρδα1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι2 κουταλιές της σούπας ξίδι6 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο2 μέτρια αγγούρια κομμένο σε ροδέλες1 φλιτζάνι ελιές καλαμών χωρίς κουκούτσι, χοντροκομμένες3/4 φλιτζάνι φρέσκο δυόσμο χοντροκομμένο1 φλιτζάνι φέτα θρυμματισμένη
Εύκολη και πρωτότυπη σαλάτα με χαρακτηριστική νότα δροσιάς στο μεσημεριανό σας
Απαιτούμενος χρόνος:
20 λεπτά