ΥΛΙΚΑ:
Λάχανο λεπτοκομμένο
καρότο τριμμένο στον τρίφτη του κρεμμυδιού
μαγιονέζα
1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα όχι πολύ πικάντικη
Ξύδι
Ζάχαρη 1 κουτ του γλυκού
αλάτι και πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Ψιλοκόβω το λάχανο και το καρότο...εμένα με έχει βοηθήσει πολύ αυτό το εργαλείο που βλέπετε, το είχα αγοράσει πριν χρόνια από έναν μικροπωλητή στην Ερμού.
Σε μπολ προσθέτω τη μαγιονέζα, τη ζάχαρη, το ξύδι και τη μουστάρδα και τα ανακατεύω πολύ καλά.
Ανακατεύω όλα τα υλικά μαζί σε μία μεγάλη μπολιέρα δοκιμάζω και διορθώνω την γεύση της σαλάτας.