ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΙΚ1 1/2 φλυτζάνι τσαγιού αλεύρι απλό1/3 φλυτζ.τσαγιού κακάο1 κουτ.γλυκού μπέκιν πάουντερ4 αβγά ελάχιστο αλάτι1 φλυτζ.τσαγιού ζάχαρη1 μασουράκι βανίλια2 κουτ.σούπας νερό ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ250 γραμ.σαντιγι ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΑΣΣΟ1σοκολάτα κουβερτούρα 124 γραμ.2 κουτ.σούπας νερό ζεστό1 φλυτζ.ζάχαρη άχνη2 αβγά1 βανίλια1/2 φλυτζ.τσαγιού βούτυρο Χτυπάμε στο μίξερ τα ασπράδια να γίνουν μαρέγκα και προσθέτουμε την μισή ζάχαρη σταδιακά.Σε ένα μπόλ χτυπάμε και τους κρόκους με το σύρμα προσθέτοντας την υπόλοιπη ζάχαρη ,προσθέτουμε τις 2 κουταλιές νερό ,την βανίλια,ανακατεύοντας καλά.Προσθέτουμε αυτό το μεί