Υλικάψωμί φέτες του τοσττυρί σε τετράγωνες φέτες κομμένο μαλακό να λιώνει τύπου γκούντα κτλφέτες ζαμπόν ,η γαλοπούλα λεπτοκομμένοτυράκια σε τρυγωνάκι [ ποσότητα ανάλογα πόσα ρολάκια θα φτιάξετε ,δείτε φωτογραφίααυγά και φρυγανιάΚαλαμποκέλαιο για τηγάνιΕκτέλεσηΣε κάθε φέτα τοποθετούμε το τυρί και το ζαμπόν και τέλος το τριγωνάκι τυρί .Σκεπάζουμε με άλλη μία φέτα ψωμί που έχουμε περάσει με λίγο βούτυρο,.Με τον πλάστη τα πατάμε ρολάροντας από πάνω να πατικώθουν και να γίνουν όσο πιο λεπτά.Τυλίγουμε σε ρολλάκια και τα βουτάμε σε αυγό πρώτα και μετά σε φρυγανιά τριμμένη .Μόλις τα τυλίξουμε κα