Υλικά:
Για 4-6 άτομα200 γραμμάρια παστό χοιρινό τύπου guanciale (Ιταλικό παστό χοιρινό) ψιλοκομμένο σε κύβους ή μπέικον500 γραμμάρια φλιτζάνια ψιλοκομμένες ντομάτες150 γραμμάρια τριμμένο πεκορίνο3 κουταλιές της σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο½ μικρό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο (προαιρετικά)1 κουταλάκι του γλυκού τσίλι τριμμένοαλάτι360 γραμμάρια ριγκατόνι
Αυθεντικό Ιταλικό πιάτο με ριγκατόνι, τραγανό παστό χοιρινό μαγειρεμένο σε σάλτσα ντομάτας και σερβιρισμένο με τριμμένο πεκορίνο!
Απαιτούμενος χρόνος: