Τον τελευταίο καιρό κυκλοφόρησε πολύ στην μπλογκογειτονιά η ροζ σαλτσούλα για ζυμαρικά, οπότε είπα να βάλω κι εγώ την δική μου. Το ροζ ως γνωστόν προέρχεται από την ανάμειξη του άσπρου με το κόκκινο. Στην δική μου σαλτσούλα τον ρόλο του άσπρου παίζει η κρέμα γάλακτος (μερικοί βάζουν γιαούρτι) και του κόκκινου μια έτοιμη σάλτσα ντομάτας, από αυτές που κυκλοφορούν σε βαζάκια, όποια σας αρέσει καλύτερα. Εγώ συνήθως βάζω την μεσογειακή της Knorr ή μια σάλτσα με δεντρολίβανο που δεν θυμάμαι ποιας εταιρείας είναι, γιατί δένουν και οι δυο όμορφα με την κρέμα γάλακτος.