Ραβανί ή ρεβανί Βέροιας !!!!Όπως και να το πεις, μια είναι η νοστιμιά και μοναδική !!!ΡΑΒΑΝΙ ΒΕΡΟΙΑΣ♥️ΥΛΙΚΑ1 Πακέτο σιμιγδάλι χονδρό 500γρ1 κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις1 κούπα φρέσκο βούτυρο αγελαδος η φυτινη3/4 κούπας ζάχαρη4 αυγά1 κεσεδάκι γιαούρτι 200 γρ2 κουταλάκια του γλυκου μπεικιν παουντερ1 κουτ του γλυκού σόδα..!!Ξύσμα πορτοκαλιούΣΙΡΟΠΙ3.1/2 Κούπες νερό4 Κούπες ζάχαρησταγόνες λεμόνι και την μισή λεμονόκουπα5 Σταγόνες μαστιχελαιο η μισή κουταλιά μαστίχα τριμμένη με λίγο ζάχαρη στο μπλέντερ....όλα μαζί σε κατσαρολακι και βράσιμο για 15 λεπτά..!!ΕΚΤΕΛΕΣΗΒάλτε σε μια σουπιέρα το σιμι